logo
Homepagina » Over ons » Onze informatie ontvangen

Onze informatie ontvangen


o  français    x  Nederlands   

Hoe u zich kunt inschrijven om onze gratis nieuwsbrief te ontvangen (en hoe u zich weer kan uitschrijven)

Als u zich inschrijft op onze distributielijst wordt u via e-mail geheel gratis op de hoogte gehouden (publicatie van nieuwe artikels op de site, vergaderingen, nieuwtjes betreffende automaties stemmen...) De frequentie van de berichten is ongeveer 1 bericht per maand. Dit zal iets toenemen in verkiezingperioden.

U kunt zich inschrijven door gebruik te maken van het kleine formulier op https://grabuge.domainepublic.net/cgi-bin/mailman/listinfo/infoletter. Vul eenvoudigweg uw e-mail adres in en klik op de knop. U ontvangt dan meteen een e-mail om uw inschrijving te bevestigen. Dit is nodig om uw e-mail adres te bevestigen en ook om te bevestigen dat de aanvraag inderdaad door u gedaan is.

Uw e-mail adres blijft vertrouwelijk en zal enkel gebruikt worden om u informatie toe te sturen in het kader van onze activiteiten. Uw adres zal aan niemand anders bekend gemaakt worden. U kan op elk ogenblik
besluiten u uit te schrijven. Het volstaat de instrukties te volgen onderaan de berichten die u ontvangt, of het formuliertje op https://grabuge.domainepublic.net/cgi-bin/mailman/listinfo/infoletter te gebruiken.